Hertl a fost la diferența lovit, San 888sport Jose este aproape de finala Cupei Stanley

Hertl a fost la diferența lovit, San 888sport Jose este aproape de finala Cupei Stanley

Cele trei meciuri finale ale finalei Conferinței 888sport de Vest au fost destul de limitate. Totuși, cel de-al patrulea și al cincilea duel fuseseră pentru fanii când au fost întotdeauna nouă goluri în ambele cazuri. Sâmbătă 6: 3 triumf sărbătorit Sf. San Jose , iar luni, sa răzbunat pentru o schimbare a aceluiași rezultat, iar în seria 3: 2 pentru meciuri este la doar un pas departe de finala Cupei Stanley. Rechinii pot decide cu privire la progresul lor miercuri pe gheață acasă. Scorul a fost schimbat mai întâi încă din minutul 4, când totul a fost aruncat de pe linia albastră, inclusiv portarul 888sport pariuri online Jak Allen, Marc-Edouard Vlasic. Principalele stele ofensive, San Jose Joe Pavelski și Joe Thornton, au fost asistate de Tomas Hertl.minute, când Jaden Schwartz a împins blocajul puckului blocat de poarta din față. Bluesmani a sărbătorit a doua oară în 888sport minutul 16. Paul Stastny, răniți, Martin Jones, a pornit pe partea stângă a lui Troy Brouwer, care nu sa înșelat. Rechinii au marcat de două ori scorul nefavorabil. La inceput, in minutul 25, Joel Ward a comparat 2: 2 dupa ce l-a lovit cu usurinta pe Paul Martin in pole.În mijlocul meciului, Roman Polák și tânărul ceh Blues Dmitry Yashkin au preluat conducerea, ceea ce a condus la o lovitură de temelie pentru casa făcută cu o lovitură puternică de la bastoanele lui Robby 888sport Fabbri – 3: 2.

Kevin Shattenkirk l-a urmărit pe Hertl activ, iar Thornton a găsit Pavelski printre cercurile gratuite în avantajul numeric ordonat, care a aranjat o minge prietenoasă 3: 3 și nu a spus ultimul său cuvânt. Într-adevăr, la începutul celui de-al treilea act, el a adăugat un 888sport gol diferit al meciului pentru a asista și a soluționa obiectivul. Doar 16 secunde au trecut din a treia perioadă, după cum a împușcat Brent Burns albastru-albastru.Pentru acțiunile cheie marcate asistență și Hertl.

Efortul de decontare Blues finală cu șase jucători au folosit 888sport intervenții în cușca goală înainte Chris Tierney și Joel Ward. Votarea jurnaliștilor de peste trei stele duel dominat clar trei puncte Pavelski (2 + 1) din Fabbrim intern (1 + 0) și amice Thornton (0 + 3)

cehi împins tocmai a menționat Hertl (15.: 00 +1, 2 rachete, 0 + 1) Bijeca Pole (10:57, -1) sunt îndeplinite în pumn lupta cu surprinzator 888sport acasă tânăr Jaškinem (7:59 +/- 0, 1 shot).