1xbet sveriges bästa spelbolag

1xbet sveriges bästa spelbolag

1xbet sveriges bästa spelbolag

För att göra den första insättningen på 1xbet och även för följande upplägg av ditt spelkonto, har du många sätt att välja mellan. När du har loggat in hittar du till vänster en knapp med ordet “ladda” och med ett enkelt klick kan du bestämma vilken som passar dig bäst. Här är de metoder som bookmaker tillåter: här är en komplett guide till dig. För din online sportspel på den största juridiska operatören i Italien kan du välja mellan:

Kreditkort, alla följande: Kredit- och betalkort i större kretsar som Visa och MasterCard. Överföring av omedelbara pengar.
Banköverföring: Överföring av pengar från ett bankkonto till ett annat, tar sveriges bästa spelbolag normalt 3-5 arbetsdagar.
EntroPay Virtual Visa-kort: Uppladdningsbart virtuellt kort, användbart för betalningar online och laddningsbart från ditt kredit- / betalkort.
Postpay kontantkort: Uppladdningsbart av Poste Italiane med omedelbar överföring av pengar.
Skrill, Neteller, PaysafeCard och Paypal elektroniska plånböcker: Omedelbara metoder för uppladdning av spelkontot. Sofort Banking: Direkt banköverföring utan registrering.

När det gäller uttag, dvs återkalla och samla in de belopp som vunnits genom de sportspel som du har gjort på 1xbet är de tillåtna metoderna endast följande: kreditkort utom Mastercard, banköverföring, EntroPay Virtual Card Visa, förbetalt kort PostePay , Skrill, Neteller och Paypal. Du kan därför inte begära återkallande via Paysafecard, Sofort Banking och MasterCard.

Också för uttag som till laddning måste du logga in, klicka på “reload” -knappen, men klicka sedan på “ta bort” och välj en metod bland de tillgängliga. Det är absolut nödvändigt att ha laddat upp eller skickat en kopia av ditt giltiga identitetsdokument för att kunna föregå uttagningen.
Så här satsar du på 1xbet: praktiska tips

Betting på denna bookmaker är inte komplicerat, men tack vare den intuitiva grafiken och ett komplett schema för många sporter, kommer även de mindre praktiska online-sportspel att kunna orientera sig. Vi vill dock ge dig några små tips för att förbättra din spelupplevelse här.

Efter inloggning kommer du att hamna i hemmet där du erbjuds att söka efter sport, ligor eller lag i en specialfält. Om du också är en fotbollsfans av Serie A, kommer du omedelbart att hitta dig under de inkommande matcherna, annars rekommenderar vi dig att göra en sökning med denna bar: du kommer inom några sekunder till evenemang av någon sport med oddsen att köpa.

Till höger markerad i rött hittar du avsnittet “Live in progress”. Du kan med ett enda klick se omedelbart hur många nationella och internationella händelser som äger rum (det är i realtid!), Direkt till tillgängliga odds. Denna del av matcherna på 1xbet Italia är inte bara dedikerad till fotboll utan även till basket, tennis, volleyboll, handboll och ishockey.

Finns på bookmaker också en session med händelser som håller på att ta av (i hemmet, till vänster, klicka på “start short”), med nedräkningen till början av varje spel. Slutligen, för de som vill fokusera på de mest populära och populära sportevenemangen finns det den “populära” sessionen (alltid i hemmet till vänster) med Serie A, Serie B, League, LaLiga, APT, WPT och mycket mer.
1xbetmobile: Appen för online-spel